expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10 January 2011

Darah Sudaa Manissss..

Hihihi!! darah suda maniss!! mcm x caya caye dah tunang.. hihi!! dgn incit boypren.. dah peram dekat 4 taun kot.. haha! kali ni kita maju setapak yea.. ^_^

23/12/2010:
Dalam kul 7.30pm mcm tu my pren.. Amad Faka sampai.. huhu!! aku memg mintak tlg dia utk anta aku ke Hentian Kajang.. hihi!! dgn ase kelam kabut nye(sbb tiket aku tertera tulis kul 8:00pm) amd drive mcm F1.. utk cepat sampai ke Hentian Kajang.. pergh! naseb bek sampai.. tp bila sampai.. hamepeh.. bas tarak! poodaa!! tanya punya tanya.. tiket tu mmg tulis kul 8:00pm..gerak kul 8.30pm.. cittttt!! lepak2 lu dgn adek aku.. mkn2.. tepat 8:30pm naek bas.. fuhh! lega.. x tertinggal bas.....

24/12/2010:
Tepat jam 5:00am aku sampai Kangaq.. Abah seperti biasa.. suda terpacak kat stesyen bas.. hihi!! tahnks Abah!! dah sampai umah x bley tido plak.. aku kejut adek aku yg sorg lg bangun.. pastu sesama layan channel 611 Ceria.. haha! kul 7:00 am baru tido balik.. haha!! x senonoh! bangun balik kul 10:00am..tu pon sbb my bestpren Dina call.. hihi!! bangun trus siap g beli inner tudung.. hihi!! Alhamdulillah.. dapat carik!! dan harga pon rm5.. hihi!! naseb bek.. balek umah sepupu aku da da makin ramai yang dtg.. wow! best nya!! umah aku meriah!!

25/12/2010
Jeng ! jeng! hihi!! awal pagi suda bagun.. kul 9 am g make up! uhukk!! naseb bek bwh umah jerk.. ( i dok umah flat jerk ) mcm2 kaler ni calit.. so ni hasil nye.. :-) aku ade cilok2 sket idea pakai mcm nie.. hihi!!
hikhik!!

Ok x?? erm.. incit tunang x ske lak.. huhu!
  
hantaran dari pihak pompuan

my shidiziwa datang!! yey!!

akunye cousin yg ting tong blake.. hikhik

mak & abah caye

ok.. da selesai berpotogedik.. okkk.. rombongan lelaki dh sampai.. Gulp!! nebessss gilerr!! ape aku uat sume x kene.. tangan menggigil.. da mcm pakinson.. tp heran tgan aku still panass je.. stengah org lau nebes tanagn sejukkk aku ni plak panas.. ntah darah cap ape.. hakhak!! aku dah dgr orang dok cakap bincang².. tapi x jelas lak.. my shidiziwa dok mlayan lawak bodo x bg aku nebes sgt.. haha! tup! tup! orang dah panggil.. heeeeeee~~ sempat aku tarik nafas.. then kuar bilik.. sambil diiringan nenek aku.. hikhik!! malu siot!! sume orang ntgk aku!!!! uwwaaaaa!! ase mcm nak sorok muka kat blakang tok.. x pon amek bantai yg aku duduk tu uat tutup muka.. ngeriii!!

dalam keadaan malu gilerrr.. cube la manis kan muke.. ase mcm jd artis plak.. huhu!!
so.. mase yg ditunggu tiba.. my future mother in-law nak sarung kan cincin.. hihi!! skali lagi jari aku jd pakinson.. hehehe!! malu jerk!!! cehh!! bkn ade pape pon! ahaha!! Lalalalaa~~

disaat jari disarungkan cincin :-)
Fuhhh!! lega.. da bley senyummm panjang dah.. ek ellehh.. x la takot sagt!! =P

hantaran dari Incit Tunang

taraa!! setelah hampir 4 tahun.. hihi!!
k, fullstop !! finish !! the end !! ahakss!! (gelak sabil tutp mulut dgn jari yg montok² x runcing.. hikhik ) (^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...