expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

04 February 2011

Putrajaya Oh ! Putrajaya

sempena cuti CNY aku yg ada 2 ari tu.. aku bwk la adeq aku p ronda-ronda Putrajaya.. aku bkn x penah g.. penah ja.. dekat la jugak dari umah aku.. aku selalu g tgk wayang dgn housemate lame aku masa dok Kajang dulu.. sekarang aku dah pindah.. dok Semenyih.. huhu !! Aku suka sgt Putrajaya.. maybe aku bercitarasa makcik2 sket ! ahaks !! bkn apa.. aku suka tempat yg x busy.. macam Putrajaya la.. hihi ! g Alamanda pon ase best je.. x jumpe pon budak yg pelik2.. couple terlampau ka.. steady je.. ramai yg berkeluarga.. so best la ! huhu ! aku jarang g jejalan kt KL.. huhu !! sejak aku dok negeri Selangor hampir 4 taun ni.. aku x penah pon jejak kan kaki kat Pavillion + Lot 10 + KLCC.. haha !! OMG kan ? haha ! ntah.. ase x sanggup kot nak besesak2 kat tren tu.. walau pon skrg tren dah ada 'coach PINK'.. huhu ! lau Sogo tu aku mmg g la.. huhu ! sapa x suka p Sogo kanz ? huhu ! midvalley + times square da sampai dah.. tu pon masa x sengaja.. jejalan last minit plan.. hikhik ! kg sket aku nieh !! huhu !! ok.. Putrajaya td tenang je.. x sesak mcm waktu pagi masa hari bekerja.. huhh !! sesak gile kott !! maklum la.. majoriti yg keja kat situ kan org gomen.. so majoriti ada keta la.. huhu !! 1 keta seorang.. lau 100 org ? 100 biji keta la.. so panjang mana tu ?? huhu ! bas kat area Putrajaya pon murah kott !! aku suggest yg bujang tu.. nek bas la.. 50sen je kot ! sekitar Putrajaya.. murah kan ? huhu ! besa la.. bila nek bas kena ikot masa dia.. tu yg kebanyakkan org leceh sket tu.. lau keta sendiri suka ati la kan ? nak g kul wapa .. byk je tempat-tempat yg best kat Putrajaya.. bagi aku mmg pot lah tuu.. aku ske sgt .. so dah jejalan.. ade la sket aku berpotogedik kat situ.. huhu !

tempat ni pemes kot ! Perbadanan Putrajaya..masa aku dok potogedik nih.. ade la pelancong dok join skaki.

eceewah ! hihi ! berlatar blakang Masjid Putrajaya


kat blakang aku tuh PICC.. 

istana kehakiman.. memang peberet aku la lau nk berpotogedik nihh .. terbaek !!

ni antara tempat peberet aku.. korang macam mana ?


ok, bye ! =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...