expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

09 May 2011

Kerjalan : Rombongan MIROS ke Pantai Timur 2

wahahah !! entry sebelum ni  pasal Cherating.. ok.. entry hari ni pasal Kuala Terengganu plak.. Selepas bermalam kat Cherating.. pagi² tu dah terus check out g site kat LPT Fasa 2 yang tak siap lagi tu..  LPT tu berakhir di Gemuruh ,Kuala Terengganu.. Aku sunggest la sesapa yang kampungnya di Terengganu.. silalah melalui LPT ni.. hihi !!  aku rase lagi cepat & boleh mengelakkan kesesakan.. tapi sepanjang lalu kat LPT ni biasa² je la pemandangan dia.. kelapa sawit + bukit bukau.. maybe agak bosan la bagi sesetengah orang kan.. kalau ikot jalan pantai.. best sket la panorama.. nama pon jalan pantai kan ? senang cita,terpulang ikot citarasa memasing.. haha !! ( kat mana la citarasa tuhh :P) (^_^)v


OTW melawat tapak

panasss weyy !

walaupun peknen.. sue tetap tabahhh !!
huhu !! ada lagi 1 menda best bila g K.terengganu ni.. mest la sebab... dapat jumpa Incit Tunanggg !! hehehe !! rindu kot ! hahah !! (jiwangsss plaksss ) hihi !! jumpa kali terakhir sebolom kami diijabkabulkan.. hihi !! 

muka bengang tunggu sup belut lambat sampai.. hihi !!
lagi 1 menda yang buat kaum wanita happy sangat p Terengganu..
taraaaa !!! mesti la Pasar Payanggg !! (^_____^)



kannn ?? santek² kan?? tapi lau datang sini kena banyak cakap sket.. kena pandai tawar menawar.. lau tak.. memang kena ketukkk la.. huhu !!
balek dari sopink.. kitowang singgah masjid Terapung nih..

yea saya taw.. saya gemok..
kat sini pon ada gerai jual² macam kat pasar payang gak.. tapi ada dua jek.. haish ! nama pon pompuan kan.. kat sini pon sambung sopink lagik.. hahah !! masa OTW balik Kajang,kami singgah jugak la beberapa tempat makan yang best.. tapi tapau ar.. x koser nak benti nyahh !

Roti Paung !! huhu !! sodappp!! lembut jek roti die..
Tengok la brader nihh.. haishhh !! byk nya beliii !!
dah datang Terengganu.. mesti la kena beli kepok kan? hahah !! memang terbaekkk la.. huhu !! (tapi sayang.. lupe nak amek gambar kedai yang orang cakap best tu.. kedai tu kat Kelulut.. sedapp la.. aku boleh makan sekali harung ja kepok dia.. hihi !! sedappp !!

tatatititutu ~~
(^_^)v


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...