expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

07 July 2011

Team Building Yang BAPAKKK besttt !! ( I )

26,27, & 28 Jun 2011 yang lalu.. (cewahh ! macam ayat karangan lak kannzzz ) akhirnyaaa ! aku terpilih untuk g team building.. hahah ! (terpilih la sangat.. sebelom ni memang nama aku dah naek.. tapi disebabkan kerja² kawen - mawen aku delay.. maklum la darah maniss kata kan..) akhirnyaaaa ! aku g jugakkk hikhikhik!! kali ni aku g dengan izin Incit Somi ekk.. haha ! (saja nk poyo..) ahahah ! mari² akan ku cerita kan kepada kalian.. :-)

Bila g Team Building.. harussslahhh ada team kannn ? tak kan nak sensorang kowt !! team aku nama len sket .. GANBATTE !! GANBATTE ni bahasa Jepun.. yang bermaksud 'do your best' .. kunun² dengan semangat waja la kann ? [nyampahh ! mata kat atas tangan kat bahu]


sedang baeekk punya aku dok kelentong tuuu.. perghh ! hujan turun dengan lebatnya dan air masuk dalam dewan.. wakakaka !! mest dengar sora aku yang macam katak ni.. ekekekek !!

keadaan sebelom ayaq masukk

keadaan selepas ayaq masuk.. hehe ! okk.. kuku masih berinai :-)

masing sebok mengangkat beg memasing :)

disebabkan hukan.. dan 'banjir'.. kelas ditangguhkan.. malam baru kami prezen group kami.. GANBATTE !! :-)

sambungan prezen :P
sorakan semangat.. haha ! ala² team ragbi All Black gitu.. huhu
baekkk punyeee (nada Dafi.. haha ! )

 seterusnya kami dibekalkan 'anak angkat' yang WAJIB kami jaga sepanjang 3 hari 2 malam disini.. 

aku memperkenalkan anak aku.. 'Ririe' hehe !

selesai hari pertama ~~ 


(^_^)v



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...