expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

07 July 2011

Team Building Yang BAPAKKK besttt !! ( II )

hye ! ni sambungan hari ke - 2.. memang superbbbb !! bestt ! haha ! patot la kengkawan aku cakap best.. memang tersangat bestt ! tak nyesal pon datang sini.. aku heran kalau ada yang cakap tak best.. huhu !!
Pagi yang syahduu itu dimulai dengan aktiviti senaman regangan.. sebab cekgu cakap tak mau nant ada orang bermasalah bila buat aktiviti seterusnya.. 

suma pakat oren blaka.. 'Love Life' okk ? :)
okk.. kite regang apa yang patot..

wajiblah bergambar kannn ? dak MIROS sume memang ptogenikkk !huahua !
aktiviti seterusnya.. yeahh ! yang ditunggu² 4WD !! perghh !! tak pernah mimpi nak join menda alah nihh !! terbaekk wokk !!!! goyang.. goyanggg.. goyang kpala.. goyang.. goyanggggg.. haaa ! umpama lagu tu la keadaan nya bila kat dalam 4WD tuhhh ! ahaha !! 

bukan men ceria g lagikk mukaaaa... sume pestime naekk kann...

smangat la tuhh !!

sume debab blaka.. haha !
pengalaman yg superbbb !! scary merry.. haha ! mencabar habis ( cakap macam aku ang drive kan ? ) aku memang seriauuuuuuu jekkk ! haishh ! Sabor je laaa ~~ 
best !! itu la perasaan kamiii !!

kepada Incit Somi.. ada bran bawak BLM kat jalan nihh ? hahah !

walaupon suma pakat penat mendaki sebab jib yang aku nek rosak.. haha ! tapi muka maintainn happy !! :)

tuuu kat balakang cekgu Mona yang sempoiii !

tengokk ! walau pon kena mendaki lagikk.. rilexxx je. muka.. haha

okk.. aku telebey excited.. haha !

ada yg cakap muka kami sama.. tang mana tu?? Ayu tuu lagi cunn kott ! huhu

so.. apa rasa?? tgk sis yg dok dalam tu.. dah tak setabil dahh.. haha !
 
kepada Incit Somi.. amacammm ? hahah !
ni lagikk

dan lagikk
dah sampai kemuncakk .. enjoy gilerr dengan ayaq terjun chantek gilaaa ! ayaq sejuk macam dalam peti aiss.. perghhh !! bestttttttttttttttt !!!! 

udah ghupa berkawad dah akuuu.. huhu


muka excited nak mandi ayaq teghejunn

hahh ! dapat mandi tak pedulikkkk

mana nak dapat tempat macam wehh !! ayaq tak tercemarrr !!

walau pon sejuk.. uat muka chill

happening kejap tempat tu dengan kehadiran bidadari MIROS.. haha

dapek makan tak tengok kiri kanan dah.. tapi masa ni aku dah niat dalam hati.. nak mandi lagi pas makan.. tapi suma org dah naekk :(

bestt sangat ayaq teghejunn nihhh !! terbaekkkk wokkkk !!!
dah mandi manda.. masa untuk PULANGGGG!! 




comeyy jek azrul.. hahah !

selesai aktiviti 4WD dan bermandi ayaq teghejun.. petangnya kami maen ayaq lagikkkk... wuhuuuu !! memang superbbbb lagikk !! haishh ! seharian buat aktiviti yang best gilakk ..



aku pon buat menda alah ni  tapi disaat aku uat hari hujan dan kamera terpaksa disimpan - kecewa

jelesss ! :(



brader ni yang gagah perkasa





sekian.. 



(^_^)v


1 comment:

MiZie SaRaH said...

Wahhh.. cantiknya tempat ni.. aktivitinya pun sgt menarik dan best.. pernah jugak join team building, tapi di Port Dickson :)

http://miaqaisarah.com/2015/04/20/team-building-supermom-di-port-dickson-day-1/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...