expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

15 August 2011

RINDU SHIDIZIWA

macam tak banyak lak post pasai SHIDIZIWA aku nih.. huhu ! bukan apa.. dah lama tak hangout sesama.. so xdaq cita la.. kami kawan dari sekolah menengah.. dari form 1.. sampai la sekarang.. kalau kami kerja kat tempat yang sama.. mesti lagi erat hubungan kami ni.. huhu ! bukan nya aku kata aku dah tak erat.. masih erat.. cuma tak banyak masa untuk together² macam dulu.. dulu kayuh gerek (basikal) p sekolah sama² ( tu pon kebetulan lau masa aku keluaq tu teserempak dengan Aji) waktu balik memang comfirm la. balek sesama.. tapi kami selalu bepecah dengan Dina dulu.. sebab area rumah dia len dari aku,Aji, Wan.. huhu ! selalau kami balik 3 orang lah.. tak pon aku dengan Wan.. hehe ! tak pon dulu aku balik dengan boypren aku.. hhaha ! zaman cinta monyet dulu.. hihi ! sekarang jarak memisahkan kami.. naseb baik la teknologi dah canggih.. :') ada FB, ada henpon.. kalau rindu sangat boleh 3G.. kalau malas nak sms or call.. tengok kat FB.. chat sket.. YM sket2.. tapi kalau YM tu cita panjang berjela lah.. hihi ! Apapon walaupon jarak memisahkan.. kami tetap utuh bersahabat.. cuma taun ni agak berlainan.. aku beraya tanpa mereka ! :'( tak pa la..taun depan insyaALLAH kita beraya sama k ? tapi taun depan aku beraya.. aku kena bawak bodyguard ! hehehehe ! aku doakan semoga Dina & Ajie cepat kawen.. aku doakan Dina & Aji dapat rasa kebahagiaan aku & Wan rasa nie.. syiok wo kawen !! hehehehe !! Wan ynag tak penah kaple masa zaman skola.. tup! tup ! da kawen dulu ! hahah ! antara depa ni aku ja yang ramai boypren.. bukan men lagi kan boypren²n sampai kena perli dengan cekgu.. huhu ! tapi betoi la apa yang cekgu cakap tu.. hihi ! sekrang memasing tak lekat pon dengan boypren masa zaman skolah.. huhu ! tapi x tak pa.. pengalaman hidup kan ? hehehe ! dulu weekend ja p Kangaq kayuh gerek ja.. gerek park kat hospital.. pastu jalan kaki ja kat area pekan Kangaq tu.. sampaikan beskal aku penah kena curik la.. walaupon aku dah kunci.. heheh ! yang lawaknya aku boley plak syak membe kami yang sembunyi.. bukan men g aku suh dia sumpah bagai.. hampehh.. nak buat macam na dah tak daq rezki kan.. :-)

muka ceria nih.. wan pon masa ni tak kawen lagik.. Dina - anda sangat ceria disini :')

yeah ! kami ber-3.. Aji tak dapat join masa kami p skola ni


kalau balik.. kami mesti jejalan kat Kangaq yg kecit tuh.. but happy :')

selain aku rindu keluarga aku.. aku rindu depa gak ! :')

Semoga persahabatan kita kekal sampai bebila.. (^_^)




tatatititutu~~





(^_^)v



3 comments:

ezumie esbarisma said...

bestnye dpt jmpe kwn2 lame ^^)

Anonymous said...

huhu..tq2! ^_^

shela abd rohman said...

isma : heheh ! ni gambaq lama.. hihih! memasing single mingle lagik.. huhu!!

beb ! welcome.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...