expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

13 December 2011

Baby dan Daddy

Baru-baru ni aku ada mimpi.. urm.. aku tak tau itu petanda baik,petanda buruk, atau mainan tidur.. aku mimpi Incit Somi tidurkan baby.. atas dada dia.. pastu same² tertido.... so sweet ! Semoga aku dan Incit Somi dapat merasai nikmat itu.. ! aminn ! :')

ni la posisi mimpi aku.. Incit Somi with our baby :p
 Dalam aku dok google tuh.. ada la aku jumpe pic² nih.. Alahai... sweetnyaaaa... sangat sukaaa !! mudah-mudahan murahlah rezeki kami..





best lak layan gambar black & white macam ni.. rasa sangat tersentuh.. insyaALLAH nanti bila dah ada baby nak shoot baby & daddy macam ni lah.. huhu ! 














tolong doakan rezeki kami yea ! (^_^)


*sumber : Google

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...