expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

02 December 2011

Santai

huhuuu ! sesungguhnya benarr kata orang tua.. "Bercinta lepas kawen lagi best " memang best ! hukhuk ! bila aku balek Terengganu, aku dengan Incit Somi memang jarang keluar jalan².. yea lah.. Incit Somi kan keja.. aku plak cuti..(Jumaat adalah cuti yea bagi negeri Terengganu) Incit Somi aku ni cuti sehari jekk.. yea la.. keja swasta kannn.. hari Sabtu dengan Ahad die keja.. So,sepanjang hari aku dok melangut ja la kat rumah tuuu sensorang... okk dah melalut.. nak cakap pasai santai cara kami.. :) Incit Somi ni boleh dikatakan lelaki metroseksual jugak lahh ! (hakhak! tak bole blahh ! )  bila balik secara tak langsung aku ni jadi 'pakar kecantikan' untuk dia.. ( hahahaah ! tu pon tak boley blahh ! )

haaa.. ni la keja aku ! kehkeh ! idong tu tak bley kembang lagi ka sayang oii !! ahahah !!
Incit somi memang suka pakai menda-menda macam ni..before kawen aku rasa dia setakat pakai pencuci muka ja.. kan ada setengah lelaki yang tak amik kisah sangat pasal muka depa kan? tapi laki aku ni amek taw la jugak.. tapi setakat pencuci muka ja la.. tapi sejak dah kawen.. bila tengok aku pakai.. dia pon sebokk nak.. tambah pulak aku yang offer nak tolong letak kanzz..  memang dia tadah ja la.. hahah ! Boleh la.. nak kata kulit muka dia macam telur kena kupas tuhhh melampau laaaa ! kalah lak aku kazz ! mana boleh lawan akuu !! hahah !! Love u sayang !

ok ! tu cara kami bersantai (^_^)



*I Treat My Blog As My Diary, If Looks Like I'm Annoying, Just Click 'X' Button. TQ (^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...