expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

01 February 2012

Alhamdulillah Dah Tak PJJ !!

Alhamdulillah...Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. 

syukurrrr !! akhirnya Incit Somi dapat jugak keja kat sini.. bermakna.. kami dapat hidup tolong menolong berkasih sayang di bawah 1 bumbung !!! yeaho0o0oo !! menitik ayaq mata aku lepas Incit Somi call habaq dia dah dapat keja kat Shah Alam.. syukur kepadaMU Ya Allahh !!! permulaan tahun yang sangat baik ! :') bagi pasangan yang telah dan sedang menjalani life macam aku (Perkahwinan Jarak Jauh) mesti tersangat paham apa perasaan aku sekarang kan? happy tak terkata !

Banyak tak best dari yang best bila PJJ ni.. nak aku senarai ? meh² baca..

Best bila:
  1. Bila jumpa ja.. wahhh !! rindunyaa !! mana ada gado.. suma baekk jek.. hahaha !
  2. Dilayan umpama puteri.. nak itu dapat.. nak ini dapat.. 
  3. Memang mood hanimun ja.. kentut busuk pon wangi jaaa.. 
  4. Dah dok asing².. balik keja tak yah pikir perut orang len dah.. tak yah susah² masak.. pastu baju pon xperlu nk bersusah payah nak lipat untuk seorang lagi.. 
  5. Boleh keluar enjoy dengan kawan² yang bujang lagi.. janji diberitahu dan mendapat kelulusan yea.. 
Tak Best bila :
  1. Malam² tido sensorang..
  2. Dok rumah sensorang
  3. Makan sensorang
  4. Tengok tv sensorang
  5. Solat sensorang
  6. Makan sensorang
  7. Tak daq orang nak dengaq aku beletiaq
  8. Sakit demam kena paksa diri sendiri untuk ke klinik
  9. Shopping barang dapur pon sensorang. kalau benda tu banyak.. sensorang la susah payah bawak..
  10. Duit pun habis kat transport ja.. sebab ulang alik kan..
  11. Tersentuh ja bila tengok orang g memana dengan hasben.. hasben yang tolong itu.. hasben yang tolong ini.. 
Thank You Allah dengan kurniaan ni.. aku sangat bersyukur ! Alhamdulillah.. Penantian selama 8 bulan akan berakhir.. *8 Bulan pon dah macam 8 taon taw  .. kepada rakan² yang masih PJJ tu.. sabaq la... tapi bagi situasi aku sabaq tu sangat besaq makna dia. orang yang tak pernah menjalani hidup macam aku takkan paham makna SABAQ tu.. sangat mahai pekataan tu taw.. sangat berat untuk dipikul.. pekataan lain untuk kurangkan 'beban' tu.. TABAH.. ya, tabah ! mari berTABAH ! dan aku sangat memahami kenapa ALLAH tak bagi lagi rezeki itu lagi.. DIA tau aku tak mampu nak pikul..



Terima Kasih Allah ! Aku Bersyukur ! :')

muka dah macammm.... erm.. x dapek nk nolong der... . -_-"



tatatititutu~~

(T_______T)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...