expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

13 February 2012

Ayam Penyet Wong Solo, Kajang

Yeap ! Aku memang suka makang ! eh ! makan.. err.. ni gambaq baru sebulan yang lepas.. kehkeh ! besa la.. aku pon dah dapat penyakit si Rara.. peram pic jadi pekasam dulu.. baghu reti².. hehehe !!

Aku bukanlah penggemar Ayam Penyet.. aku baru ja berjinak-jinak.. ( hahaha ! tak boleh blah kan ? )  kebetulan join dak opis aku makan Ayam Penyet kat Metropoint.. (aku tak mau hapdet yang tu.. heheh ) masa aku mula makan.. aku asa tak sedap weh ! tak taw saipa.. maybe selera melayu sangat menebal.. hikhik ! aku siap kutuk g makan ayam penyet ni tak sedap kat Uyah.. hahaha ! lepas tu 2nd time g makan.. sedap plak ! aku bagi alasan 1st time ari tu makan guna camca + garfu.. tak makan dengan tangan.. tak daq feel.. kehkeh ! lepas tu aku bawak adek.. pastu Incit Somi.. hahahaha ! tak suka sangat kanzzzzz !!!

petang tu si Rara ni ajak makan.. sebab dia tak boleh nak temankan aku makan kat RBZ tuh.. sebab si Husband dia nak makan sangat ayam penyet Wong Solo ni.. So aku pon terjoin la sekali.. hehe ! ok la.. dapat merasa kanz.. :)

dah sampai belek menu dlu :)


 
ni tempat kami lepak :) saja gatai nak duduk bersila.. habeh makan,kaki pon kebass.. haha !

ini Cuiyam Husband si Rara

ini Rara wife si Cuiyam

 
Dah jadi laki bini.. memang macam ni ek ? belek tepon jek koje.. kalau masa berchenta dlu bukan men g kanz.. (saja carik pasal )


Selain boleh lepas sambil bersila or melunjur.. boleh ja duk atas kerusi.. makan macam besa.. 






pinggan aku

pinggan Cuiyam

pinggan Rara

kami semua


err.. aku terlupa nak snap pic before makan.. heheh ! pic lepas makan ja yang ada.. 
sedap ke tak ? kalau tengok cara pinggan tu licin.. agak² sedap ka x? haha ! 
lu pikir la sendiri :)

Wong Solo Kajang ni kat mana?? Ahaaa ! Kat Sebelah Tuttti Fruiti Kajang.. Sebelah Hospital Kajang.. Depan Metropoint..


tatatititutu~~ 


(^_^)V


** update 2015 : Ayam Penyet Wong Solo Kajang sudah pon ditutup. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...