expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

19 March 2012

PURPLE

 
Setiap tahun.. H2M ada makan².. termasuklah tahun nih.. setiap tahun mesti ada makan² punya lahh ! dulu buat kat rumah Dak Leya.. tahun ni kami semua sepakat pilih rumah RARA !! :D

semua sepakat makan² kali ni kat rumah RARA
ok.. bila memasing dah sepakat pilih tempat.. kita kena la galas tugas memasing pulak kan? tak gitu ? kami telah sepakat shoping barang bersama².. tapi ada la 2-3 orang tak ikot diatas sebab² yang tidak dapat dielakkan..
barang2 yng dibeli..

awat UYAH ?

o0o.. ngah borak dengan DAK ANEM :D

DUDUD sebuk pilih sayoq

DUDUD memberi tips tip top punya untuk jadi pandai pilih sayoq
UYAH plak try naseb

Tapi yang len plak yang dapat :D

o0o0.. sayoq ni DAK ANEEM ckp..

2 ekoq ayam

DUDUD tengah pilih sayoq lagik

urm.. apa lagik ek nak beli ?

banyak lagi la nih.. Kita tunggu DAK LEYA.. kata DAK ANEEM
wo!wo! sayur merepek ape korang beli nih?? kata DAK LEYA

DUDUD pun cite la macam² sayoq dia beli..

DAK LEYA tak puas hati.. dia check balik..

DUDUD carik barang len plak.. malas dengar DAK LEYA beletiaq la tuh

okk.. dah dapat !

DAK LEYA cakap.. "cukop ar tomato manyak nihh "

DAK ANEEM aku cakap dengan ko nih.. dengar laaa ..

yea² aku dengar.. ape DAK LEYA ?

DAK ANEEM ajak balik

check lagi kott2 ada barang tak beli

DAK LEYA cakap.  " ini tak perlu.. itu tak perlu.. pelase !! jangan memazir ! "

Ape ko merepek nih DAK LEYA? lawak la ko..
bukan men lagi shopping kan.. last² masa nak bayar baru pasannn.. duit tak amek kat KAK EPAH !! uhuuuuu !!! DAK LEYA la jadi mangsa.. hikhik ! terpaksa lah dia dahulukan dulu.. hikhik ! :D

wehhh !! DUIT ada kat KAK EPAH !! sapa nak dahulukan duit nih ???
ko la sape lagi..

UYAH sokong DAK LEYA dahulukan :D

jap aku nak kira bajet

ok cukop.. jom²

para pekerja sementara TESCO


tukang tolak troli








memasing tayang gigi



sumbat slagi buleh


Balik dari TESCO.. kami ada meeting lagik.. hikhik ! nak melancarkan majlis kan :D

DAY : aksi untuk menanpakkan perut lebih langsing

DAY ngah nak solat

waktu tu jugak la nak solat kan ?

ini budak demam.. emosi orang xnak bawak die g TESCO beli barang.. ala.. dah demam duk dendiam kat opis..lagi pon TESCO tuh depan umah RARA je ponn..

DAK DAY tuih resipi dari KAK EPAH

laici taun bila nehh.. naseb bek x expired lagi

warming up PEPEL




aku punya part.. perap ayam.. huhu !! aku siang jek.. Incit Somi yg buat ikut resipi dak DUDUD.. tapi dia la memandai tambah resipi dia.. tambah madu.. hehe ! Thanks Incit Somi ! :D

bukti tangan gemok aku ngah siang ayam

INCIT SOMI sedang menyediakan ramuan bahan²..

Aku ada request kat IBU nk KARI KEPALA AYAM.. haha ! gila !



Note dari DUDUD x tinggal
masa nak gerak p rumah RARA, hujan turun dengan lebatnyaa
orang pertama sampai

MK suami DAK ANEEM dah ready nk membakauu

DAK DAY single malam tuh.. SELI p tengok bola kat Ganuu..

ngah siap² kan koktel

start berbakar bakarann

hai HUMAIRA !! what's up !!

HUMAIRA dengan AUNTY DAY




 huhh ! tak larat nk bercerita dah.. boleh daq nak biaq ja gambaq ja berceghita ?? hehe

















ALIFF dah pandai buat peace ! :D

INSYIRAH nak buat peace tapi jadik 1 Malaysia.. kehkeh !


comel jek HUMAIRA garu kepala :D

aku mcm ngah buat'daulat tuanku' kan ? hahah !












keluarga H2M dah makin besaq.. semoga boleh lagi buat makan² cenggini...





tatatititutu~~





(^_^)v
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...