expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

15 September 2012

Hari Sabtu

Assalammualaikum... !!






Wahh ! Hari yang ditunggu kini tiba ! Aku rasa, hari paling best dalam seminggu adalah hari Sabtu !
Muehehe ! Hampa rasa tak macam aku rasa neh ?
Bagi aku.. Sabtu paling istimewa.. Sebab ?
Hari Sabtu hari bermalasan.. Malam tadi boleh tido lewat.. Malam ni pon boleh..
2 malam tuu boleh tido lewat !
Bagi orang susah bagun pagi macam aku neh maybe setuju kan ? Kan ?
Selalunya solat Subuh pon dalam keadaan mamai..
Lepas solat Subuh tido balik. (Benda ni tak baik, sila jangan ikut )Bangun tu memang tengah hari la.
Terus break-lunch ! Hehe !
Kalau macam aku neh, suka jenjalan hari Sabtu.
Sebab ? Sebabnya, bila jenjalan hari Sabtu, segala penat lelah, boleh rilex untuk hari Ahad.
Bila hari Ahad rilex, Isnin boleh bekerja dengan semangatnya! ( ok, aku tipu. Aku selalu malas bila hari Isnin )
Hari ni aku 'terbangun' awal. P cari barang dapur, agak jakun bila tak ramai orang.
Mula la aku terpikir, maybe ramai orang kat sini spesis macam aku.
Bangun lewat, p cari ikan pon pukul 1, pukul 2 tengah hari.
Bermakna aku tak keseorangan la kan ? (Buruk pangai la minah ni)
Ok, lah.. Enjoy your Saturday.
Kepada yang bekerja, selamat bekerja..
Kepada yang study tu.. Takpa, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian..
(Jeles kepada yang dapat sambung blaja)
Okk, nak sambung kemas rumah (buat-buat rajin)






Tatatititutu~






(^_^)V

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...