expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

19 November 2012

Hari Bahagia

Assalamualaikum..






Ntah kenapa aku rasa happy sangat hari ni.. Happy untuk cousin aku yang bakal bertunang In Sya Allah next month.. :) Sangat berharap segala perancangan beliau berjalan dengan lancar..

Terus call tanya colour tema majlis. Hehe! Bukan apa, saja nak memeriahkan majlis dengan colour yang sedondongg. Haha! So, disebab kan excited, aku dah sibuk-sibuk survey baju mana yang sesuai. Overrr kan? Orang len yang nak bertunang.. Aku plak yang sibokkk ! Haaa.. Kata nak memeriahkan majlis kanzzz !! :)






(^_^)V







Sent by DiGi from my Blackcherry® Publicphone

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...