expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

31 December 2012

Selamat Tinggal 2012 !

Pejam celik.. Pejal celik.. 2012 dah nak meninggalkan kita. Tak lama dah. Beberapa jam ja lagi. Aku gigihkan diri aku untuk taip entry malam ni. Saja. Sebagai penutup 2012.

2012 banyak jugak yang best.

Antaranya :

- bulan MAC Incit Somi berpindah ke Selangor. Dan kami menjalani kehidupan normal suami isteri. Hehehe!

- Incit Somi dapat keja yang lebih okay.

- ber'honeymoon' secara berkelompok. ( Okayy.. Aku taww.. Sampai sekarang aku tak buat pon entry nih. Kihkih ! )

- tak sangka aku boleh bercuti di Bandung, Indonesia. ( Yang ni pon sama, aku tak buat entry pon. Haha ! )

- dah pandai berenang sikit-sikit.

- aktif dalam pembelian online (shopping online laa.. Hehehe ! )

- g office awal sejam. (Hahaha! Sebab terpaksa tumpang Incit Somi g keja)






Setakat tu yang aku ingat. Haha ! Boring kan ?? Benda baik ja aku nak ingat. Benda tak baik.. Aku tak mau list kan.. Nak buang jejauhhhh !!! Huhu ! Ok, bye ! :)


Selamat Tinggal 2012 !! Ku merinduimuuu ! ;)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...