expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23 January 2013

Kulit Baru



Bising sungguh Dak Liya.. blog aku boring sebab aku dok share info. haish ! suka hati den laahh ! bluekkk !!! :P Aku ni bukan apa.. aku share menda tu pon bersebab.. nak tau sebab apa? sebab aku tak mau lupa info - info yang berguna (bagi aku la ) so, aku letak ja la kat dalm belog aku yang jarang orang jenguk ni.. bukan apa.. senang aku nak tengok nanti.. sebab apa yang aku share tu kene mengena dengan diri aku. haish ! ;Belog aku ! suka hati aku lahh ! (saja ulang, padahal, aku kira hapdet la nihhh !! )

Okay.. kulit belog dah bertukar !! Taraaa !! 

errr ! padahal korang sedang tgk pon kan ?  -_-' aku terlupa pulak nak print screen kulit lama.. T_T


Tapi sebenaqnya aku suka ja templet lama. tapi rasa kurang berseri sebab aku nak bubuh header asek tak jadi ja. last skali terus aku tuka backround ! HAHAHA !  almaklum tak berapa nak celik IT. terkial2 aku dengan dashboard baru. Asek tak menjadi jek. last skali hhaaaa... hambekk ! tuka semua skali.. skali aku tengok.. dah macam belog orang lain lakss -_-" 

Ohh ! BTW.. belog aku memang jarang orang tengok ! sebab tu 1 pengunjung ja ! kikiki ! 







Tatatititutu~~










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...