expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

03 January 2013

Permulaan 2013


Weeehuuu ! Untuk permulaan 2013.. Rumah dah bertukar wajah.. ! ;)


Sebenarnye.. dekat setaun jgk la frame tu dibeli. Tapi.. Nak mintak tolong Incit Somi bertukang ni.. Memang memerlukan ketahanan mental dan fizikal..Aku terpaksa bersedia..peperangan akan terjadi bila-bila masa  apabila taktik berkasih sayang, pujuk memujuk tak jalan.. huhh ! penat !  Ngengada tawww Incit Somi nihhh... Die bukan ape.. Die alah dengan habuk ni. Beli rajin. Nak pasang tak rajin..

Alhamdulillah.. Ahirnya tergantung juaaa..Hehe! Hurm.. Nampak spoil skit kat antena tv tu. Almaklum rumah aku neh, tak daq Astro. So, jangan cita kat aku pasai Kemah Keming ka.. Adam + Hawa ka.. Maharaja Lawak ka.. memang aku dengaq dengan penuh 'minat' ja la..

Eh, lupa. Selamat Tahun Baru jugak ! Ok la. Rumah dah tuka rupa.. Boleh la dikata deko 2013. Pasni   akan ada lagi aku nak deko. deko la sangat kannnzzz .. Kahkah! Tak boleh belah kan ? ;)






Tatatititutu~~





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...