expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

31 January 2013

Perutusan Ketua Pengarah 2013 & Sanjung Sujana 2012

Assalamualaikum




Setiap awal tahun sepanjang aku kerja... akan ada Majlis Perutusan Ketua Pengarah opis aku.. Tapi tahun ni lain sikit sebab 2 majlis disatukan dalam 1 majlis. (korang paham ke tak aku cite nih ? kikiki )
Tapi aku tak nak cite sangat ape yang dibentangkan Ketua Pengarah aku. Tapi saje nak tayang baju  kitorang  !! hahah ! :P

Lunch kitorang berempat : Aku, Zura, Dudud, Uyah g makan kat Bandar Baru Bangi seksyen 7. Memula nak makan kat restoran Belauk. tapi ntah kenapa, tutup pulak hari ni. pastu Zura bawak kitorang makan kat Lengkuas. Tengok tak ramai orang. Masa nak bayar baru taw kenapa tak ramai.. sebab dia... MAHAL !!! kukukukuuuu !! memang aku tak pegi dah restoran tu... kecuali terdesak yea ! 

Lepas lunch g solat + make up di rumah Zura. Untung la.. umah atas tanah. tak penah panjat tangga.. kikiki ! Depan rumah dah tanam daun pandan + serai.. heshh ! bila la aku nak dapat tanam menda macam tu.... Selesai kitorang gerak g hotel. Disebabkan kitorang sampai lambat, parking kat luar jek.. jauhnyaaa lahai nak jalan masuk.. naseb bek ade ni.... solamat la.. dah la pakai kasuit tinggi.. kikiki

yang belakang lagi excited dari yang depan.. huhu
mampu amek gambar macam ni jek sebelom handphone aku matiiiii
tadi versi flash.skrg versi takde flash.. kikiki
si day je takde mase sebab dia kena iring ketua Pengarah.. kuikui ! 
hahah ! Day tak de kawan nak gosippp :P
punya boring dengar perutusan.. masing2 pegang hp. gosip guna wassap la weyy ! kuikui ! 
lepas habis majlis.. orang makin kurang.. baru start sesi posing..

ini la pengiring Ketua Pengarah tadik.. kuikui ! merahhnyaaa mak ngahhh !! ;P

disebabkan handphone dah mati..mintak tolong Dak Leya snap kan.. :)

ni gambar carik pasal.. aku takde.. saje je amek gambar.. then tayang kat aku.. puiii !!

sebelom aku balik.. :)

Macam biasa.. Tetiap taon.. Uyah yang dapat lucky draw.. dan Kak Epah dapat AKP.. kuikui ! yang lain ??? Belom rezki.... 





Tatatititutu~~





(^_^)V

3 comments:

uyah nazura said...

kikiki saya suke saya suke :p

Anonymous said...

Suke sebab gambo die banyak terpampanggg.. Hahaha ! Opss salahh.. Muke bulatt die. :p

shela abd rohman said...

gambar die besau2.. memang suke la.. kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...