expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

30 January 2013

Sushi

Assalamualaikum




Kali ni nak cita pasai makan sushi.. Aku pon tak taww sejak kurun keberapa aku minat sangat makan sushi. haha ! Maybe sejak aku taww.. Incit Somi sangat sekepala bab makan sushi la kott.. hehe ! Incit Somi aku memang takdaq masalah nak makan sushi.. Dia kata SEDAPPPPPPP ! Alhamdulillah.. ada jugak orang tolong bayaq bila aku nak makan.. kihkihkih! kali ni kitorang g waktu balik kerja. makan di Metro Point, Kajang. senang makan kat situ sehala jalan nak balik rumah.. :)


Incit Somi dengan overall 

aku dah lupa nama  menda alah ni. tapi sedapp sebab ada chees



sos yang dicampur dengan wasabi, haa.. wasabi tu yang hijau2 tu.. 
Okk.. kali ni seyes aku salah order.. niat dihati memang tak nak try menu baru.. tapi ntah kenapa hati memberontak sangat nak try.. last sekali menyesal tak sudah ! tak sedappppp !!! rugi rm16.. selalu aku order Mixed Bento jek.. sebab set tu dah ade ikan dengan ayam. cukop sedap dah aku rase... kali ni memang salah banyak laaaa !! eeeeeee !! sumpah menyesalll !!! 


ok.. seyes sup ni tak sedap.. haha

aku punya, yang aku rasa menyesal gilaaa !


Incit Somi punya.. 

dalam menyesal.. licin la jugak.. :)
Masa nak bayar.. biasa la.. cashier tu mesti la tanya ada kad ke tak.. pastu tetibe Incit somi tanya macam mana nak apply la.. blaa.. bla.. blaa.. last-last suh aku isi nama aku. kahkah ! macam tak caya.. aku ada kad sushi !! nampak beno kerap makan sushi.. kahkahkah !! 










Tatatititutu~~








(^_^)v



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...