expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

06 March 2013

Dulu dan Sekarang

Assalamualaikum




Minggu lepas, Alhamdulillah cousin aku dah selamat dinikahkan.. yang tu next time aku cite.. kali ni saje nak tayang.. ni la cousin aku.. batch anak 1st sampai anak ke 3.. umur dekat.. paling 'muda' haruslahh aku ! kehkeh ! pastu paling 'slim' pon aku.. paling 'tinggi' pon aku... -_-'

2013



taon 90an nihh

aku memang dari kecik suka budak.. walaupon title aku KAKAK.. ade ramai adik.. so, sekarang mentang-mentang aku tak peknen lagi.. jangan dok kata aku ni meroyan nak anak yea... 

Korang pandai-pandai cari mana 1 gambaq masa kecik. hihi ! naseb baik la Wan aku suka amek gambar.. ada jugak kenangan masa kecik.. cucu-cucu ni lah yang selalu jadi model untuk dia.. hahaah ! Sebab tu la sampai sekarang kitorang ni suka bergambar ! haha ! *yeke ?? :)






tatatititutu~~





(^_^)V


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...