expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

02 March 2013

Hye Muhammad Shafwan !

Assalamualaikum





Bulan Februari ni ramai pulak kawan-kawan opis aku dah meahirkan. Syukur, diorang semua selamat. hari Jumaat 1 Mac ari tu.. waktu lunch, aku dengan budak-budak H2M g melawat sorang opismate kitorang. Kak Mas. Baby dia sangat comel !! (yea la.. mana ada baby tak comel kan ?? ) 

Kalau g melawat, aku memang suka angkat.. kendong-kendong.. pastu cium-cium... bau baby wangiiiii sangat ! bau baby kan salah 1 bau syurga..... :)

Dah cium-cium... Shafwan pandang Aunty, macam tak puas hati. hihi !
**yang tudung oren tu.. Bibik untuk jaga Shafwan.. Dudud yang bergaya sakan dengan tudung baru dari  Indon.. :)




**mood nak menaip pepanjang tak datang lagik. so, entry pendek-pendek jek. kikikiki !






Tatatititutu~~







(^_^)V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...