expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

13 March 2013

Sabar La Mak.. Rezeki Depa..

Hujung bulan ni... aku balik kampung lagi.. mesti Mak aku mengelabah lagi...
pastu aku mesti cakap macam ni

"sabar la Mak.. rezeki depa.. rezeki Kak macam lain"

pastu comfirm Mak aku tarik muka meluat dengan aku.. hahah !
tapi betul la apa aku buat tu... aku bersangka baik... nak buat macam mana dah tu rezeki dia..

Bila aku dapat tau sepupu sepapat aku yang baru nikah dah mengandung.. orang pertama aku pikir...
MAK !

Aku dah redha dah.. aku enjoy dengan life aku.. bukan apa.. nak pikir sangat pon tak guna..
Apa daya aku kan ? Bukan tak usaha.. dah usaha dah ni.. cuma Allah bagi masa untuk kami enjoy life kami dulu... :)

Masa Along kawen ari tu.. Mak tanya aku.. nak amek anak angkat tak ? sampai macam tu sekali !?

Mak..
Kak baru kawen 2 tahun..Sabaq eh..
Mak dah tak sabar eh nak ada cucu....
Sabar Mak eh...
Maybe nanti Allah bagi.. tiap-tiap taon Mak dapat cucu..
Haaa.. masa tu Mak tak larat ligan cucu dah..
dapat cucu honaq macam Abang, lagi pening kepala.. haha !

Sabar Mak eh..

Mana tau lepas ni Mak dapat cucu hensem/bijak macam ni..
Mesti Mak suka kan ? Silap-silap sebulan sekali Mak mai Kajang nii
Pastu hari-hari kena Skype ! hehehe !

Sabar Mak eh...

Pinjam gambar yea Kak Fynn Jamal ! Ini Bakti Arjuna Fitri yang super cute !

Mak tolong doakan Kak eh.... (^_^)V

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...