expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11 April 2013

Penyakit Shopping Online

Heii , korang !!

Pernah beli online ? hihi ! aku pon jual barang online weh ! tapi bukan itu yang aku nak cerita ! :P

Biasa la.. awal bulan.. memang meriahhh laa.. aku dok shopping online.

Sekarang ni aku dok shopping Tupperware ! kihkihkih ! Dah standart mak-mak dah aku nih.. Dulu sebelom kawen.. memanggg TAKKK la aku nak nak belek-belek katalog Tupperware tuh... Sekarang ni... hari-hari dok belek Tupperware Online.. muakakakak !

 Aku buat payment 2hb 4 2013.. korang nak taw ?? Semalam aku baru dapat wehh !! 10/4/2012 STRESS aku dok tunggu dekat 10 hari wehhh ! tambah pulak aku dok bukak link tracking tu asek tak boleh ja. lagi aku bertambah STRESS.  tak tau barang tu ada dimana........

nampak? betapa aku stress tahap cipan bila tye Wawa dgn Rosya.. barang aku asek tak sampai.. 

Semalam, lepas aku selesai diinterview.. Rosya dengan baik hati.. tulus mulus.. maaf zahir batin.. *eh ! dah macam nak buat ucapan raya pulak.. menyampaikan kepadaku sekotak maggi besau habaq ang ! *gambau tak dapat diambil kerana hp asek mati.. aku ingatkan dia memain dengan aku.. yea la.. aku memang selalu memain dengan diorang nih..

Rupanyaaa ! ini bukan cobaannn ! ini betul2 !! Yeahooooo !!! barang dah sampai !! Pandai Allah aturkan. sebelum masuk interview tu aku ni stress gila. *Sapa tak stress woi ! Dengar pekataan INTERVIEW pon dah  takot dahh  ! Selesai ja interview.. Allah 'hadiahkan' aku bungukusan besauuu... 

Alhamdulillah.. dah sampai pon... :D *haruslah aku sentiasa tersenyum lebauuu !  

Naseb bek kau sampai wahai Tupperware ! wuwuuuuuuu







Peace ! (^_^)V
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...