expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

30 May 2013

Happy Birthday, Kak Epah ! :) *belated sudaaa

Hehe! sebenarnya dah lepas pon.. Tapi.. Pepaham je la.. Aku ni hapdet ikut mood dah skrg... Ce tgk.. Makin lama.. Makin sket post aku kan... Muahahahaha ! azam ke mana nih... Huhuhu !
Masa birthday Kak Epah ari tu.. Ari yang sama aku dan Uyah interview.
Interview sambung kontrak tu...Sehari sebelom tu.. Diorang dah siap-siap plan.. Aku ni dah serabut nak interview.. Memang tak dapat nK pikir ape plannyer...Biar Dak Liya dengan Dak Dudud jea.la pikir.. Dah diorng tak kene interview kan.... Hoho!

Lepas je aku dan Uyah selamattt menjalani sesi interview... Baru kitorang naik kat tempat Dak Liya.. Mase tu la baru agihkan tugas. Ecewahh.. Kebetulan ari tu Uyah ade nak g pos barang.. So.. Kitorang sepakat 3 orang. Aku, Day , uyah.. Kitorang decide... Day kene tolong drive. Memula.. Antar Uyah dulu kat pejabat pos. Pastu antar aku g Secret Recipe beli kek.

Kitorang kuar awal ari tu.. Dalam pukul 12 tengah ari kalau tak silap.. Kiranya amek masa 1 jam la untuk antar Uyah g pejabat pos dengan beli kek. Kitorang jalan cepat-cepay g kete Day. Ntah macam mana boleh pulak betembung dengan Kak Epah !!!!!  arghhhhhh !!! Tak penah- penah teserempak Kak Epah waktu macam ni... Kenapa la hari ni boleh terserempak???? bikin kantoi nihhhh ! dah la awal-awal lagi Dak Liya sesaje dok emosi dengan Kak Epah.. Ajak lunch sesama.... sebab dah lame Kak Epah tak join kitorang lunch...Dalam hati memasing punye la gabra..  Arap-arap Kak Epah tak perasan apa-apa... Dah terang-terang Kak Epah nampak. siap senyumm lagi.. Aku pon jerit la..

"Nak pegi post officeeee !!!!"

Nampak Kak Epah senyum lebau sahaja.... wuuuuuu..... dalam hati harap-harap Akak tak perasan ape-ape..

settle semua urusan... yang aku ingat kitorang sampai opis pukul 1.20pm.. terus panggil Dak Leya turun ambik kek. sebab plannye nak bawak akak naik...kitorang hantar.depan lif jek... pastu baru bagitau kak Epah yang kitorang dah sampai. kitorang tuggu dekat tangga yang dekat lif yang dekat dengan.tempat Liya.. muka Kak Epah ?? dah tentu-tentu monyokk.... dah la ajak makan. pastu lambat. lapau terok ni.. orang mengandung pulak... memang nasib... pastu dia tengok Dak Liya dengan Dak Dudud pulak x turun lagi... memang monyok ar.. Mak Buyung lapar nihhh..... huhu!

Dok tunggu Dak Leya dengan Dudud tak turun-turun.. Memang kebetulan aku betol-betolll nak kencing... Dari bawah... aku ajak pulak naik atas... sebab aku nak kencing...kiranya disebabkan aku nak kencing... semua orang kene ikut teman kan aku la.. pastu boleh lepak tempat Liya sambil tunggu aku kencing... Uyah dengan Day pon beria-ria la back up aku yang nak kencing nih..Haha ! Kalau aku jadi Kak Epah.. memang aku bengang. dah la lapar... balik lambat... ajak naik atas teman kencing pulak.. sabauuuuu je laaa..
sampai tempat Liya.... aku cakap kuat-kuat sebab nak bagi hint kat Dak Liya...Aku dengan Kak Epah dah dekat.. belakang kitorang Dak Day dengan Dak Uyah. bila Dak Liya.bangunnnn.....

Taraaaaaaa!!!!!!

nyanyi lagu Happy Birthday dan ada kek dan lilin....!!!!



okay... puas hati... Kak Epah tekejut...... wiwiiiiii !!!! lepas nyanyi aku betul-betul g kencingg... Hahahaha !

Happy Birthday, Akak !





Lupa nak cerita.. pizza ni Dak Liya dgn dudud yang settle kan :)

Comel betul adik kesayangan akak tu kan..... HAHA ! 






*maaf lambat update cite ni.... :) ok Bye ! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...