expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25 June 2013

Heyy !! Awat Hang Comel Sangat Nih ??

Lepas Aku tengok Running Man episod 147 kat OneHd hari Ahad lepas..



aku dok teringat sorang budak nih... haihhh ! awat comey sangat nih ???

haaa ! aku siap bulatkan dah..

setuju tak aku cakap dia comel ??
kadang-kadang tengok lembut macam pompuan pon ada !! Tapi cute jugakk !







Gigih tanya Dak Liya ape nama dia.. (sebab aku ni kalau bagi nama orang Korea.. memang aku asa samaaa ja nama depa nih.. so tak ingat sangat) dapat ja nama dia.. aku gigih google.. 

  • Name: Lee Hyun-Woo / Lee Hyeon-Woo
  • Hangul: 이현우
  • Birthdate: March 23, 1993
  • Birthplace: South Korea
  • Height: 171 cm
  • Blood Type:
  • Twitter: @hihyunwoo

Cehh ! ni sebaya adik aku woi !! tapi adik aku tak daq la nak comel macam nihhh ! haihh ! awat hang comey sangat ni wehh ??

Nampak dia ada Twitter.. konon nak follow.. tengok-tengok semuaaa bahasa Korea.. So tak jadik.. haha !

Aku tetap mengatakan dia ni sangattttlah COMEL !!

tambah-tambah waktu dia gelak... aduiyaiii ! comel betull ! gigi teratur gilaa !!















••• Nak tengok selalu la budak nih.. kot-kot kenan kat anak aku.. tapi tang gelak la.. hahaha ! comeyy sungguhhh !!

**Aku ni mengandung pon belum.. wakakaka !!




2 comments:

nursuhada aziz said...

tengok dia dalam drama lagi best!comel gilosss..hehehe.. drama to the beautiful you ^^

Shela Abdrohman said...

ye ke ?? nak kena TENGOKKK nih ! thankss ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...