expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

16 September 2013

Main KotoQ !!

Aku dengan adik beradik aku.. memang jenis melewak.. memang macam gadoh). Pastu antara kitorang memang tak reti nak cakap..

"ok adik.. aku sayang hang.. "

Memang tak la. Ntah.. Tak biasa... tapi kami tau.. kami saling menyayangi. Ecewah. Ayat aku ... :p

Kami adik beradik pon tak terkecuali dari mengikuti perkembangan teknologi. Kami juga memiliki group whatsapp kami sendiri. (Haha ! Ayat aku memang tak boleh blah) group whatsapp yang di'creat'kan oleh aku. Dan diberi nama 'AnakMak&Abah' .

Perangai aku. Aku memang suka usik adik aku yang last tu. (Dia tu jenis pemakan macam aku jugak. Haha ! ) Bila aku dapat makan makanan yang tak dapat beli kat Perlis.. memang aku post la dalam group. Saja 'perangat' orang Perlis kata... contoh makanan yang tak de kat Perlis.. McD , Sushi..

So semalam aku ada pegi makan kat Sushi King. Aku bawak la adik aku yang no 3. (Dia belajar kat KL. Waktu cuti lepak dengan aku) saja nak belanja sebab dia banyak tolong aku. Jadi bibik versi laki kat umah aku. Hikhik! Macam biasa. Kami berdua ni snap la gambar kami makan Sushi. Dengan niat nak perangat si adik bongsu...


Pastu aku whatsapp kat group kitorang...



Sekali adik bongsu aku post mak buat caremal.. 

Memang Kalahhh la akuuu !! Nama pon masakan mak kannn.. tak kesah lahhh plating tak cantek ka.. senget ka... memang terbaekk lahhh sebab mak masak dari hati. Dengan kasih sayang... bila makann.. memang sangat sedappp lahhh !


Adik aku memang kuang ajaqq !! Main kotoqqq ! Manaaa aciiii !!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...