expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 November 2013

Makan-makan Sambut Birthday

Alhamdulillah !!! Akhirnyaaaa !! Boleh jugak update guna handphone. Punyaalahhh lamaaaa aku dok godek2 tepon ni.. ya la.. ari tu.. aku gatai sign out app blog kat handphone aku. Bukan apa.. gambaq banyak sangat dalam memory phone. Gambaq dalam blog.. semuaa sync masuk handphone. Okk.. kali ni dah xdaqqq dah gambaq banyak2 tu.. yeippiii !!! =)


Tediaaa... mukadimah aku. Tak daq kena mengena dengan tajukk. Kihkih.
Ok2.. kita cerita sambutan birthday ke 29 Incit Somi....


Beberapa hari sebelom tarikh sekarang... kemain haaa... aku dok tanya si Rara... dok google.. nak makan tempat special. Konon nak suprise la.. pastu tengah hati tadi.. ponnnn sama.. aku google la jugak. Ingat taon ni nak pos bunga dengan coklat. Romantikkk gittew.. tengok2... perghhh ! Harga dia.. T_T bek bawak Incit Somi pegi makan. Boleh kenyang 1 hari kottt... so, buat bodoh jek... masa Incit Somi datang amek... tanya dia.. nak makan mana.. dia cakap ikutlahh... tanya lagi.. sebut la jugak beberapa tempat. Last2... situu jugakkk jadi pilihann... tak da tempat lain dah kitorang celebrate. Dari birthday aku, anniversary,  birthday Incit somi. Memang sini laaa... tempat diaaa...


Macam biasa.. 'tema' baju kitorang memang yang ni =)


bukan main berselera lagi. berselera ke lapo Yang ? 

memang tak toleh laa.. yang depan tu aku punya.. kihkih

nyummeahhh !! 

Kad Sushi ni dah nak expired. tunggu januari 2014 lahh buat kad baru. 




**kalau celebrate ape2 majlis dihari bekerja.. kitorang memang macam ni. Sorang pakai overall.. sorang pakai baju kurung. Tapi memang gambar sorang je la ada. Sorang lagi takde. Hihi ! =) **

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...