expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

04 December 2013

Rania Alisha

Alhamdulillah...

Sepupu aku selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada 26 Novermber 2013.
bayi comel tu diberi nama:

Rania Alisha - Kesenangan Dilindungi Allah 

Sebenaq nya.. dari dalam perut lagi mama dia dok tanya2 aku.. kot2 aku ada idea nak bagi nama.. pulak tu.. suruh cari nama start huruf 'R' . memang payah la kan.. depa nak huruf 'R' sebab nak bagi sama la.. huruf depan nama depa.. Sorang Rusmalia sorang lagi Roshamizi.

naseb bek la Ummi Long dia ni memang ghajin.. Cari la nama.. ada la aku list kan beberapa. Tapi sebenarnya.. aku list nama Rania ni ja. Alisha tu mama dengan baba dia la pilih...

hamboi.. tidoq tenganga.. ikut sapa ni ?? HEHEHE !

dah celik mata dah.. Ummi Long tak sabaq nak balik jumpa Rania tauu ! =)

Tengokk.. tidoq tenganga lagi ! yang ni muka sebijik muka mama dia.. =)

Yea la.. Rania ommey angattt ! 

Tunggu ummi long balik.. ummi long kaco diaaa ! 
Disebabkan budak kecik ni.. Aku ghasa tak sabaq nyaaa nak balik kampung !! hihi ! 20hb 12 ni aku balik kampung.. Sepupu aku kawen . So.. nant boleh la jumpa Raniaa !


Eh lupaa.. Tahniah kepada sepupu aku. dah jadi mak orang dah.. nant Rania besaq aku tak sabaq nka ceghita ang kencing dalam seluaq masa mengaji dulu.. Takot Tok Guru mengaji punya pasai ! HAHAHA !



Ummi Long tumpang manja dengan anak buah ja la.. Ummi long tak daq baby lagi..

Doakan Ummi Long ya ! =)



Bye =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...