expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

06 January 2014

Dating di Taman Botani, Putrajaya

Semalam, lepas lepak2 dengan cousin aku kat PKNS Bangi.. waktu balik, laki binik ni memasing tak nak balik. Nak jalan-jalan lagi.

So, kitorang g la jenjalan area Putrajaya.

Pusing punya pusing decide g Taman Botani. Last aku p..masa rombongan sekolah dulu. Dah berapa taon dah.. ingat2 lupa dahh..

Masuk je ikut aliran keta masuk. Tak la ramai orang. Maybe jugak sebab mendung nak hujan kot.. (tapi sampai aku balik tak hujan pon)

Terus nampan orang berbasikal. Oh !.aku rinduuu gila nak kayuh gerekk ! Cari tempat nak sewa tak jumpa. Sebab masa singkat. Tu yang tak jumpa. Last2 kitorang jalan-jalan je. Basah gak ketiak aku.
Aku cakap kat Incit Somi. Kena buat aktiviti berjalan macam ni setiap minggu. Baru aku boleh slim. HAHAHA ! dia senyum perli ja kat aku. Memang nampak sangat muak dengar aku nak exercise.  Mihmih !

Lokasi cantekkk ! Aku suka dengan kehijauan alam. Apa salahnya jalan-jalan di taman kan? Asek jalan-jalan berjam-jam di shopping mall je. Ape kata jalan-jalan kat taman pulak. Poket pon tak nipis kot. Hihi !
Tengok ade family yang berkelah. Ohh ! Terus incit Somi ajak nanti berkelah kat situ. Okay.. kita tunggu la nant. Berkelah ke idaqqq... hewhew !

ni feeling bercuti la.. padahal dalam keta.. dok pusing Putrajaya tak tauu nak p manaa

incit Somi ku muka jenis tak suka bergambar.. Tapi muka dia yang ni.. sebab dia tengah sakat aku..

"Asek-asek amek gambar.. asek asek amek gambarr .. sengeh.. sengeh.. "



Sekitar Taman Botani. Kitorang tak masuk sampai dalam. Sebab dah nak malam. lagi 1. kalau tak salah aku.. masuk Taman Botani kena bayar tiket kan ? kali ni aku masuk ikut bangunan morocco tu... Ntah la.. kot2 aku salah lokasi. sebab Taman Botani dengan bangunan Morocco tu sebelah-sebelah je.. lagi 1 sebab aku rasa.. lain nauuu Taman Botani. sebab dulu aku rasa.. tempat die macam lainn.. heee !! next time lahh pegi.. ! kan nak berkelahh ?! mihmihmih ! ntah bila la tuhh ! =P











ok , bye ! =) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...