expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

30 January 2014

Hotel Murah Di Tanjung Malim (ii)

Kepada yang mencari hotel bajet yang berdekatan dengan UPSI. Haa.. hotel ni memang sangat dekatt dengan UPSI. Belakang hotel ni.. memang UPSI.

Hotel Sri Malim

Harga bilik.. boleh rujuk kat gambar yang akan ku tepek.

Lagi 1. Konsep bilik ni macam konsep Air Asia. Nak selimut extra kena extra charge. Nak bantal extra.. nak ape2 extra memang kene charge. Kettle tu kena request.  Yang tu free rasanya. Sebab aku tak request pon. Minum ayaq mineral jek.

Channel tv. Cam best sikit. Tv pon lcd. Kot2 ada yang layan Maharaja Lawak. Hotel ni ada channel Warna. WIFI pon ada. Tapi tak kuat ar. Aku yang duduk bilik bawah ni.. tak dapat pon. Lembab nak mampos. Maybe bukan rezeki aku la kot. 

K lah. Layan je la gambar yang aku nak tepek. Hihi ! 












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...