expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

13 March 2014

Happy Bithday to me !

11 Mac 2014 aku dah genap 28 tahun. Alhamdulillah.. 

Diumur 28 ni.. tiada hadiah lain yang aku nak. hanyalah ZURIAT. Tapi aku redha dengan ketentuan. (bukan bermakna aku tak berusaha / berputus asa) 

Ok.. tak nak cakap banyak pasal tu.. =)

Malam kul 12 lebey macam tu dapat wish dari group shidiziwa. lepas tu pagi-pagi aku dapat wish dari group whatsapp H2m.. Thanks kengkawan ! :)

Somi ? HAHA ! pagi-pagi lagi dah wish. simple je. bangun-bangun tido..

" Happy Birthday, Yang !! "

pastu adik-adik aku. SEMUA wish. Alhamdulillah.. Adik-adik ni ingat gak kat Kakak depa.. =P

--------------------------------------------------❤-----------------------------------------------------------------



Abah aku. Muka cenge'(garang) . Dalam hati ada taman. Dia tak pandai buat ayat bunga-bunga. ayat dia camtu ja. Mungkin nampak biasa. Tapi bagi aku. Luar biasa. Seorang lelaki mampu mengingati tarikh sebegini. 5 orang anak + seorang isteri = 6 tarikh . Hafal.Setiap tahun sama macam mak. Tak pernah missed antar sms macam ni. (Semenjak aku merantau) cukop. Ni hadiah aku.

Encik Abd Rohman B. Kamis, ❤ u Abah. 



Sejak aku hidup merantau.. mak tak pernah missed ucap Happy Birthday kat aku. Kali ni aku tak nak tunggu. Tahun ni aku yang ucap Terima Kasih. 

Puan Rabiah Bt Saot.
TERIMA KASIH mak, melahirkan Kakak. ❤ u Mak. 

------------------------------------------❤-------------------------------------------------------------------------

Balik keja.. Incit Somi ajak makan sushi. sempena Birthday aku kata dia.. disebabkan aku diet.. aku makan sikit.. yang best nya.. dia buleh pulak tanya aku..

"Dah ka ? cukop ka? tak nak makan lagi?? " ok, cumel laki aku.. =P

muahahaha ! kalau ari Sabtu .. mesti aku dah menkedarah dah.. T_T (cheatday untuk aku menkedarah)



Semoga aku tabah mengharungi tahun ke 28 aku diatas bumi. In Shaa Allah..





ok, bye ! =)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...