expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

16 June 2014

Bos Kecik !

Kan post yang lepas aku ada cakap.. aku ada balik Kelantan sebab adik ipar aku kawen. 

saja nak cita pasal budak kecik nih.. sehari sebelom majlis. aku follow MIL aku pegi cari barang untuk majlis kenduri tu. biasa la.. kenduri kan.. masa ni adik ipar & kakak ipar aku pon pegi jugak. cuma.. kitorang berpecah. diorang pegi cari shawl. aku dengan MIL pegi cari barang-barang basah kat Tesco. 

Sampai je parking tu. si Suchan budak bertuan ni.. tido. kejut pon tak nak bangun. last-last letak kat troli ni. HAHAHA ! besaq gajahhh kauu.. awak tu dah besar Sarah Zhufairah oi ! dalam tak muat tu.. amboi.. nyenyakkk nyaaa dia tido. dekat-dekat nak balikk.. baru bukak mata.. 

haa.. tengok la.. belagak bukan mainnn ! hewhewhew ! 

Hey you !!

 
jeles ? kau ade ???  >.<
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...