expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 June 2014

Rajin

esok dah Ramadhan. 

pagi2 lagi.. Mie dah tak bagi sambung tido. Ajak g Econsave Bandar Baru Bangi. beli barang dapor. untuk minggu depan sepanjang Ramadhan kata dia. aku layan kan aja..
dah selesai beli barang. Hari ni aku mood baik. rasa nak masak len dari hari len pulak..
Roti Pita suka hati  (suka hati aku la bubuh nama.. haha ! ) & Ayam Rosemary.

Balik-balik terus siang barang. macam ayam.. aku siap letak garam kenyit senang waktu sahur nanti aku campak ja. tak payah susah payah baru nak gaul garam kunyit tengah pafi buta.



Pastu terus buat Ayam Rosemary. ni pengaruh tengok blog bynenalisa dengan mynameisaddaziz . hewhew ! tapi resipi aku mintak kat Nena. hewhew ! tima kacihhh ! =)  maaf gambar Ayam Rosemary tak dapat nak share. malewww sebab decoration tak lawo. ( maksud aku.. tak berapa yakin la cantik. mata aku la. ) Mie makan.. wahhh ! siap cakap lagi..

"b.. abg bangga dengan  b ari nih.. ni persiapan nak jadi suri rumah ke apa? tak berhenti- henti masak?? "

HAHAHAHAHA ! kuang asamm !

hari ni mie makan sampai mengah. HAHAHAHA ! ya.. aku memang suka menggemukkan somi. goodddd for u, my dear ! yang aku pulak. dari pagi tadi.. pening-pening macam nak pitam. ntah kenapa. tapi gagahkan juga. biasa la.. roh rajin dah datang. hewhew !
Haaa.. jangan terkejut. malam ni aku nak buat pekasam sendiri pulak. call mak aku. mak aku hentam gelak.

"ghajinnyaaa hangg.. " nada kagumm. diiringi gelak dari belakang. adik aku la tuh.

ohh ! ohh ! apakahhh ! semua orang seakan tidak percaya ! fine !
untuk semua...

Selamat Berpuasa. Maafkan salah dan silap , samada secara langsung atau tidak.



*dua tiga hari ni.. line DiGi agak cadbury. hoihhh ! tempat aku je ke.. samee je semua orang???*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...