expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

27 August 2014

Entry Poyo Dari Pemilik Blog

Maaf jika blog ni bersawang. bukan apa.. kadang-kadang aku seyessss tak sempat. sekarang mood update blog memang membuak-buak. biasalahh.. disaat mood membuak-buak ni lah aku sibok.. waktu cani nak kena siapkan data urgent bagai.. sampai bawak balik keja kat rumah. weekend pon siapkan kerja.. aku pon tak tau kenapa aku tak boleh nak siapkan kerja cepat macam orang lain.. maybe kena LEBIHHH fokusss semasa di opiss... -__-

ni aku cita nihh bukan suh nampak aku macam pekerja cemerlang ehhh.. cuma nak cita kesukaran aku nak update blog sekarang ni.. *kalau nak tau.. aku adalah staff yang kerappp kena marah dengan bos. sob!sob! tapi.. redho je laaa..*

TAPI aku nak bitau nih..

AKU TAK UPDATE BLOG DI OPIS , okkk ?

ulang suara..

AKU TAK UPDATE BLOG DI OPIS

Kalau ade masa terluang masa tunggu Mie datang amek aku waktu balik kerja tu.. aku edit gambar je. tu pon kalau aku bawak laptop aku arr.. kalau aku tak bawak laptop.. malas aku nak edit gambar or letak watermark kat gambar menggunakan pc opis. ntah.. feel lain la kot.. ngengada kann aku nehh..??

Dihari bekerja.. waktu pagi ke.. tengah hari ke.. dalam masa 8pagi - 5petang laa maksud aku.. nampak aku update.. jangan percaya sangattt lahh.. sebab aku selalu schedule kan entry aku. kehkeh ! kot-kot pelik aku update blog, tapi dalam masa yang sama aku dok siapkan kerja urgent ke.. aku dalam meeting ke.. ulang suara.. jangan pelik.. nak merepek dalam ni.. makan masa beb ! alahhh, macam korang dulu masa sekolah buat karangan lahh..1 jam tak cukop beb !  untuk orang yang suka buat karangan macam aku lahh..  *ehem !! bajet ada orang tertunggu la entry hang tu shela oi ? *

So, bila aku dah shedule post entry aku, automatik 2 hari sekali akan ade entry baru aku. kehkeh ! tu aku yang decide lah.. ko nak shedule kan hari-hari.. terpulang lah kat ko.. aku stakat 2 hari sekali jek. jadi lah tu.. lagi pon.. cerita aku tak la banyakkk sangat ! bukan tahap macam Namee Roslan ke, Cik Epal ke, Fatin Liyana ke.. cukop ar tu.. untuk orang biasa macam aku, aku upadate 2 hari sekali. mihmihmih !

Kalau nak tau.. KALAUUUU ok.. Aku nihh selalu update blog dihujung minggu.. Dulu aku ngaku la.. aku update blog kat opis.. dan diwaktu bekerja. (8am-5pm) kehkeh ! sejak keja aku banyak.. dan kena marah dengan bos. aku masuk unit baru lagi.. pastu sekarang dah start kena kerja luar.. aku memang update kat rumah sajer. pastu.. set kan.. 2 hari sekali baru entry aku publish.. *sekali lagi.. ko ingat ramai ke baca blog hang tu ? perasan woi ! penampa sedaih, pleaseeee !*

Kalau rasa entry aku kali ni POYO. maaf lah.. aku nak bitau orang yang asek bising blog aku tak berupdate jek..rasanyaaa anda tau siapa andaa.. kahkahkah ! tak lain tak bukan, kawan-kawan aku la jugak..

Tak ramai pon baca blog aku. kengkawan rapat aku ja yang menjadi pembaca setia. dan aku pon pembaca setia kepada kawan-kawan aku. untuk kawan-kawan aku yang rajinn baca repekan aku.. TQ sesangattttt... sudi baca repekan ablasa aku. kahkahkah ! *repekan ablasa? amukan ablasa penah la dengaq kan ? lantakkk la komeee*

nahhhh.. pos istimewaa untuk orang yang asek bising aku tak update belog.  


wehhh ! meh sini.. tak habehh lagikk..


ada rahsia nak habaqqq nihh...

kat opis kannn.. aku kannn dalam kategori rajin... 

RAJIN SELFIE ! 


KAHKAHKAH !




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...