expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

29 October 2014

Tongkang Pecah

Demam ada sikit lagi. tak boleh nak tido pulak. tu la.. paksa sangat nak packing barang Mie. last-last dah sakit pinggang, sakit kepala.. terus aku stop. aku biar ja barang-barang tu bersepah.. tak larat nak kemas. esok balik keja sambung kemas. penat tau bab pindah randah, packing barang ni. 

Aku baring-baring... aku tak boleh tido pulak. ntah la.. orang cakap bila kita demam, kita senang nak tido. aku ni.. ntahh.. maybe sebab banyak tido kot.. teringat masa pegi klinik. doktor cakap tonsil makin bengkak.. kalau terus bengkak tak ambik ubat, tak mustahil demam panas nanti. haihh laaa.. banyaknyaaa ubat nak kena makan. ubat yang sedia ada kena makan pon.. aku ter ' skip'. apatah lagi ubat demam, batuk, selsema. alahai.. sekarang musim cuaca tak menentu.. maybe sebab tu yang aku boleh tetiba demam.. biasa la...

so, esok.. balik keja aku sambung kemas. ada berapa hari ja nak spent time dengan Mie. uwwaaaaa ! sedih pulakk ! tak pe.. tak pe..kali ni aku kuat. ;)

so.. ada sesapa sukarela nak tolong aku?? >.<

2 comments:

Fara Dilot said...

Tu meja ikea ke.. nak jual ke.. nk tgk besar mana..

Shela Abdrohman said...

memula nak jual. tetiba tak jadik. HEHE ! nak biar je kat umah tu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...