expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10 November 2014

Melalut

Dalam 2, 3 hari lepas Day dengan Seli ada tido umah aku. Macam sweet la.. teman aku.. ecewah.. walaupon aku memang memanjang kena pakai tudung dalam rumah sendiri.. tapi tak pa. atleast aku ada orang nak borak. btw, thanks Day.

Sekarang, sejak menjak aku drive sendiri pegi keja.. jam tepat pukul 5.. aku memang tak senang duduk dah. gelisah ! kat kerusi aku tu dah macam ada duri-duri dah. tak boleh duduk ! ubat dia... sharp pukul 5.. aku KENA balik. HAHAHA ! tak kuasa dah nak balik lewat-lewat.. rasa ada sesuatu menghantui jiwa. tediaaaa... ayat tak boleh blah !

Macam hari ni. aku terlewat 15minit . pukul 5.15ptg baru aku keluar opis. Ntah buat apa ntah.. sok sek sok sek.. dah membaziaqqq 15 minit. =p lepas ja thumb print.. amek keta terusss pegi car wash. dah berkeladak sangat dah Tax aku tuhhh... ya lah.. hari -hari lain aku nak basuh... tetiba hujan.. hari ni masa aku balik tak hujan pulak. tapi macam mendung-mendung sikit. tak mustahil nak hujan kejap lagi... tapi.. aku dah tak boleh tengim sangat dah Tax tu. keladak sangat dah.. bawak pegi cuci..

Masa otw balik rumah.. lepas lorong TNG tu.. alamakkk ! tingkap keta ni buat hal pulakkk ! cuaca dah mendung dah.. telefon Day.. kot-kot masih dalam area Kajang lagi.. rupanya.. diorang dah kat Nilai. erm... tak pa lah. tingkap tak boleh tutup ! pastu bawak bertenang.. aku tekan lagi punat tu.. Alhamdulillah ! tingkap pon tertutup. Ngam ja tutup... Hujan lebat !! haihhhh ! pandai ko timing eh tingkappp ! legaaa... aku dah risau dah.. kalau tak boleh tutup.. macam mana aku nak buat ni. nak parking nanti macam mana. kalau masa parking hujan lebat macam mana pulak.. Tapi, alhamdulillah... boleh tutup. Lega...

Yang aku dok pot pet tanpa arah tuju ni.. sebenarnyaaa... aku dalam keta ! tak keluar lagi ! masih kat tempat parking rumah aku. hujan lebat gilaaa ! aku malas guna payung.. aku tunggu je la dalam keta kejap. sambil belek blog mana yang dah update tu... sekali... aikk... lama la pulak... tu yang aku membebel tanpa arah tuju...

Mesti rasa menyesal baca apa yang aku dok melalut ni.. HAHAHA !

OK, BYEEEE ! =)

3 comments:

Fara Dilot said...

ha ah menyesal jugak la kot

Fara Dilot said...

agak menyesal.. tapi ok la...

Shela Abdrohman said...

HAHAH ! ko ni rajin la Lottt ! ok la kannn dari tak berupdate ??

Laalalalalaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...