expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

08 February 2015

Kehidupan Baru

Pejam celik, pejam celik dah 4 hari aku menjalani kehidupan baru di Langkawi. cewahh ayat aku.. :p
Sekarang aku tak dan lagi nak update citer. rase macam banyak. tapi.. kita tengok ja la nanti samada blog ni berupdate ke tidakk... ekekekek !

Sejak memengang jawatan sebagai suri rumah ni.. rutin aku berubah 360° . Aku nak cerita. tapi.. sabaq dulu.. rumah aku tak habis kemas lagi.. gambar-gambar pon tak letak watermark lagi. Aku rasa.. lepas aku settle kemas-kemas rumah ni.. Boleh sangat lah aku nak update. 

Harap-harap aku tak malas lah. HAHA !

ok bye ! =)

1 comment:

Nabila Syifa said...

singgah follow sini #49. jemput klik follow sy, tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...