expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

24 April 2015

Honeymoon Berjemaah Sabah [ Day 2 ]

Hari kedua kami di bumi dibawah bayu..

Subuh kat Sabah ni kan awal. Dalam pkl 5 lebey kot kalau tak salah. Lepas Subuh, terus lah bersiap-siap untuk ke destinasi seterusnya. KUNDASANG ! malam ni kitorang tido Kundasang. nak amek feel sejuk-sejuk macam Uyah . Sebab tengok dia pegi la yang aku terasa nak pegi Kundasang ni.

Pukul 7 kat Tuaran ni dah cerah dah. Tengok anak-anak sedara Seli.. pukul 5.30 dah bangun pegi sekolah. padahal malam tadi diorang tido pukul 1 lebeih kott.. hoihhh la.. kalau aku zaman sekolah.. 5.30 pagi ni aku membuta lagik..

Masa otw, jalan opkos la berbukit bukau kan.. Lepas habis kabu-kabus ni.. aku tido.. sebab makan ubat selsema.. waktu berjalan jugak la nak selsema kan.. selama sebula duk umah tak de pulak.. tak pe lah.. layan kan jer..


Masa ni tak pasti samada pukul 8 or 9 pagi.. masih berkabusss ko... sejuk tu ade la sikit-sikit.. 



Masa on the way ke Kundasang, kita boleh singgah banyak tempat menarik.

Jambatan Tamparuli


Pekan Nabalu :


Kinabalu Park


Desa Dairy Farm (Ladang Lembu tu.. boleh feeling New Zealand sekejap) :


Mata Air Panas Poring






Menginap di Kiram Village Cabin, Kundasang (tu pon berdasarkan tengok blog Uyah jugak. hahaha ! )



Boleh nampak kan baju yang sama je melainkan kat Kiram Village tu.. hihi ! Memang full aktiviti kitorang untuk 1 hari ni. Akan ku update setiap lokasi di lain entry k? Gambar sampai beribu-ribu.. jenuh memilih. pastu nak letak watermark lagi.. tu yang aku lambat update pasal Honeymoon Berjemaah Sabah ni. (macam ade orang kesah kan.. huahuahua ! )



ok, Bye ! =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...