expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11 April 2015

Terjawab Sudah...

Makanya... terjawab sudah, kenapa aku sensitif sangatt semenjak dua menjak inihhh..

Period / haid .

haihhh.. teruk nauuu.. sampai sensitif terokkk. nak buat lagu mana... namanya wanita.. tak gituh?? 

dah. abaikan budak emo tak ketahuan hala ni. 


How do i look?? 

Hahahahahaha !

macam ALIEN !! TAK DAKKK KENINNN ! 

complete dengan nampak macam dahi aku jendul. pipi, 'telor ' tu macam dah takde je sekarang. bak kata budak sekolah aku jugak. pipi dah kendur.. hahh.. kauu... telan je la hakikat yang sebenarnya.. diri sendiri dah tua. erm.. taon depan dah 30. tak kan awal sangat pipi kendur ? 

ok.. ok.. aku terima hakikat. 

ohh ! btw... 

aku dah buat balik twitter aku. kenapa aku buat balik? sebab sajaaa... tak de alasan. kalau sudi.. follow la aku. hahaha ! macam gud gud jek.. bukan apa. saja.. bagi hilang sunyi... lalalalalaaaa ! @shelaabdrohman tu nama twitter aku. Alayna Jasmine tu.. alah.. saja nak poyo-poyo. tapi dalam poyo-poyo tu.. sebenarnyaaa.. macam terjatuh hati kat nama tu. sedap, lembut... Tak kena untuk diri aku sebenarnya. Luaran aku kasar. haa.. maybe kena untuk dalaman la kot. hehe !



ok, bye ! =) 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...