expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 May 2015

Selamat Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke 4!!

Sesungguhnya.. kita hanya mampu merancang.. Dia juga yang menentukan...

Aniberseri kali ni.. cadangnyaaa nak keluar dari Langkawi. nak hanimun la kononnya.. tapi Dia lagi hebat percaturannya.. minggu depan aku KENA pegi Putrajaya. so, tak pelah.. anggap la holiday. sebab apa aku kata holiday? sebab Mie tak dapat ikut . aku sorang jek yang pergi!

Tahun ni saja tak nak buat entry  awal-awal. sebab aku nak letak kat blog hujung-hujung ja tarikh 28hb 5 ni

Sekejap ja rasa dah 4 tahun. masa nak keluar makan tadi.. Mie siap tanya aku lagi..

Betul ke tarikh hari ni kita kawen? Betul ke dah 4 tahun kita kawen? 

Malasnye aku nak jawab.. hahaha ! setiap tahun bila sampai masa aniberseri memang ayat tu je dia guna pakai.

Baik terus siap-siap nak pegi makan. ok, sepanjang 4 tahun kawen... ini lah pertama kali kitorang berrrr candle light dinner kononnyaaa ! taon lepas berrrr sushi annn siap pakai overall. kehkehkeh ! kitorang candle light dinner ni.. next entry aku cerita (perghh 1 bertambah hutang aku kat belog ni..) make sure.. nanti kalau korang datang Langkawi, korag boleh datang sini. kitorang makan 2 orang RM30 all in ! amacam harga dia?? ok tak ? kalau aku makan sushi ni.. sah-sah RM30 tu aku sorang jek..

Happy ! Happy !! Happy !!!! Anniversaryyy !!!!!!

gambar kaboqqq jaa.. nak-nak gambaq Mie tu. bukan tak dak yang claer. yang ni ja aku nampak muka dia happy la. kalau takkk.. muka macam terpaksa jaaa.. hahahah ! 



ok, byeee ! =)

2 comments:

cik hani said...

Selamat Ulang Tahun Sis dan suami..

Semoga rumahtangga sentiasa dalam berkat Allah dan sentiasa saling saying-menyayangi hingga ke akhir hayat..

Kite baru 2 tahun ++.. Pun takde sambut mana2. Makan simple2 jugakk..

Faiza Erina Rahmat said...

tahniah,, semoga kekal hingga ke akhir hayat,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...