expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

22 August 2015

Wide Shawl Murah DISINI !

haa.. jangan nak terkejut aku juai shawl plak sekarang nih ! kihkih !

sebenaqnya.. dah setahun dah.. tapi aku tak terupdate kat sini. selalu kat instagram jek. kat FB pon sebenarnyaa aku baru update perelok sikit-sikit.. hikhik !

idea untuk menjual shawl ni bermula bila aku dan bff aku.. h2m, masing-masing sukaa pakai shawl. so, kami buat keputusan sama-sama la jual shawl. senang. masing-masing ada tugas sendiri.

oh.. macam mana nak sebut myh2m nih? bagi orang yang dah biasa.. memang dah tau dah.. yang tak biasa.. meh aku bagitauu..

myh2m = mai - hash - too - emm 

dapat ? haha ! saja nak mengabadikan nama group kami terus ke jenama tudung. cewaahh ! 

aku melalut eh ? ok2.. kat sini aku tepek beberapa keping jenis shawl. tapi, untuk nak tengok yang lain.. korang tengok kat side bar eh.. 

klik je kat gambar ni..


terus link ke facebook kami. 

kalau instagram pon sama.. 

kalau korang nak tau.. shawl ni kami pilih sendiri.. cuma bab menjahit ja bukan kitorang. yang lain.. memang kami amek sendiri.

kami TAKK beli kat kedai tau shawl ni.. maksud aku readymade. tak-tak.. kami beli kain je kat kedai. kain pon kami pilih yang elokk dan terbaikk punya. sebab kami ni cerewet. tak suka pakai shawl yang jarang-jarang ni. dah tutup, biar lah tutup dengan sempurna kan? kain ni jenis chiffon. chiffon yang kualiti bagoss.. panas ?? tak panas lahh.. dan tak jarangg lahhh bila ko lilit-lilit tu. 


Masa Raya 1 syawal 1436 baru ni pon aku pakai.. berseri muka akuuu tauu !  ( kahkah ! sila muntahh ) 

aku tepek la kat sini sikit.. nanti korang klik kat side bar tauu? terus ke FB or Instargram myh2m. ikut korang lah selesa yang mana.. 

sini aku bagi link jugak la 


GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

GLITTER CHIFFON
PRICE : RM25 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)
PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)

PRINTED CHIFFON
PRICE : RM23 (EXCLUDE POSTAGE)

POSTAGE : RM 6 (SEM) RM 9 (S&S)
kalau dah tengok kat sini ko dah bekenan dik nonn.. printscreen gambar tudung yang mana ko nak tu.. whatsapp ke 0124157127 . 

aku JAMINN layanan tip top ! hihi !


ok, bye ! =) 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...