expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

21 October 2015

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER

Hari ni rajin terjah belog-belog orang..

saja nak join :

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER ni..


#JOMTAMBAHFOLLOWER
#JMBELOG



**widget kat side Follower aku dah hilang. nak add widget pon dah takde. yang ada Google + Follower . memang tak boleh add widget Follower macam dulu dah ker... :( **

20 comments:

yanie yusuf said...

good luck!!

Shela Abdrohman said...

thank you yanie :)

Etuza Etuza said...

semoga bertambah followers ya dek..jom follow juga blog Etuza

Shela Abdrohman said...

Terima kAsih. semoga bertambah follower jugee :D

Riana LittleCuties said...

Salam awk.... dari segmen yg sama...membalas kunjunganmu..hihihi

ada masa mai singgah lagi k

Riana Little Cuties..

Done follow jugak... ;)

Mieya Nawawi said...

Hai... Salam singggah...

MILx HASHIM said...

SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

MYiDEAKiNi [dot] com said...

Assalamualaikum...

Balas kunjungan dari segmen yang sama juga...


SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER

Fifi Fizah said...

singgah sini dr segmen yg sama.. :)

sumysya said...

salam,,singgah & follow

Eina Md Ali said...

Assalam

Singgah sini & done follow dari segmen yang sama ;)

http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

Chenta Abby said...

hye..dari segmen yg sama..selamat bersegmen..;))
http://chentaabby.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

AinAthirah Anuar said...

Jalan2 sini. Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat <3

Rusmeyati Nordin said...

singgah dari segmen sama dan follow sini :)

http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

rayonce said...

hi , singgah dari segemn yang sama dan folow sini :) jom follow saya pulak :D http://rayonceknowles.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Puan Wawa said...

Singgah dari segmen yg sama & wawa follow..")

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

Selamat bersegmen ;)

Shikin Razali said...

Assalamualaikum,

best of luck to you sis..saya pun dari segmen yang sama..

Lady Of ZFA said...

hai ! ain pun join jugak.
rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .

http://akuainkausiapa.blogspot.my/

follow sini #77

Karimah Zulkafali said...

Singgah ^^ #78

http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...