expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

01 November 2015

Mana Nak Start ?

Alhamdulillah , dengan rasminya.. aku dah duduk rumah sewa baru.

Bab menghangkot barang semua dah settle dah. sekarang bab mengemas. oh maiii ! hat mana nak start dulu ni????








Rumah lama, aku tak tengok tv sangat walaupon ada tv. kenapa aku tak tengok tv, sebabnyaa tak de siaran. tak amek astro , njoi dan seangkatan dengannya.. selalu drama ape2 yang best aku selalu tengok online ja. aku selalu tau drama best ni bila trending je. haha! bila aku tengok ramai dok post kat facebook. aku akan google. haha ! 10 bulan jugak aku bertahan tuh.. dengan tak keja nya.. ko bayangkan.. hahaha ! bila pikir-pikir balik. tabahnyaa aku ! hahaha !

Hari ni hari pertama di rumah baru. rumah ni memang dah ada njoi. so sambungkan kat tv kitorang jek. pagi-pagi lagi aku dah bukak tv. baru rasa 'ramai' rumah ni. dan baru aku tau, pagi-pagi ni dah ada drama ! hahaha ! kesian aku... aku memang suka tengok drama. drama melayu, cina, korea, siam... janji drama.

Hari ni, lepas Mie pegi keja.. aku cam tengok ja semua benda. blur. mana nak start ni wey ??? hergh !


ok, bye ! =)

10 comments:

Fara Dilot said...

start paling senang dan paling perlu dulu..
u did well already.. mulakan ngan blogging hahahahha
pastu baru laa bende yg paling kalo tade taleh nak idop, cth baju dan toiletries
barang masak tu nnt sbb ade option g makan luo.. agahahaha

Fikri Malek said...

jom join segmen Be On Fixqrimalek's Bloglist di blog saya. syarat nye senang sahaja. jom ye
http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

cik hani said...

Wah..selamat tinggal di rumah baru ye ..

Zie Azi said...

penat mengemas seminggu pun blom tentu hilang tu..
dah merasa penat pindah rumah,memmg rasa tak nak pindah lagi..hihii

Fiefi Irafizah said...

Salam kenal :)
Fiefi follow sini.
Wow bnyk tol barang :)
Adat bl pindah masuk umah br ni...nak kemas mulakan dgn bhgn yg kita suka dulu..hihi..tu klau Fiefi r..slmt bkemas :)

uyah nazura said...

Baru hang tau camne aku rasa...hahha...smpi skrg pun masih byk brg tak kemas lg...bertabahlah wahai shela...heheh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Shikin Razali said...

Takpe awak, kemaslah slow2 dan jangan rushing sangat.. =)

Naza Raman said...

bestnya berjalan

Cik Yanie said...

Waaaaaaaaaaaa. Chaiyok2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...