expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11 December 2015

Mood Di Mana Kauuu

Heheheh ! Lama aku menyepi.. rumah dah makin ok. internet pon dah makin ok.

Kenapa aku menyepi jugak ?

Cari mood !

mood nak menaip takkk jumpa-jumpa.. p mana tak tauu !

Sedar tak sedar, hampir setahun aku jadi suri rumah. bermakna, tiada income macam aku keja dulu. Bukan la aku nak cakap Mie tak bagi nafkah.. jangan salah paham.. Takk... untuk perempuan yang pernah bekerja, pernah pegang duit sendiri mesti paham benar apa perasaan aku.. kepuasan dapat duit dengan titik peluh sendiri dengan duit suami bagi.. lain benarr perasaan tuuu...

So, aku pon belum ada anak. bosan jugak.. nak kerja tak da kerja yang sesuai dengan aku lagi.. maybe Allah nak aku jadi suri rumah. so aku cuba berniaga online. alah.. aku tau zaman sekarang ramai perempuan macam tu. nak kepuasan. lagi seronok ada duit sendiri..

Sekarang ni aku jual kain beb !

hahahaha ! malu jugak sebenarnyaa.. tapi kalau malu.. tak kemana aku ni..

kalau korang perasan.. kat side bar aku tu ada page Cotton Varniella.

kat page tu la aku berniaga. macam-macam corak sampai boleh berpinar mata korang !

meh aku tunjuk sikit.. kat dalam ni terhad la.. nak lagi banyakk.. memang KENA tengok page Cotton Varniella tu..














Kalau korang jumpa entry ni. lepas tu memang berniat nak beli.. aku bagi special diskaun. tapi dengan syarat.. nanti masa pm aku, Taip je Belog SAR. nanti aku tau la tu. korang dari blog.. hehehe !

Nanti aku sambung lagi entry aku yang tertangguh tu.... (bajet ramai baca je kan?:P )


ok, bye ! :)

3 comments:

Siti Yang Menaip said...

cantik2nyaaa =D
polka dot always in trend..

Cik Yanie said...

Cantiknya baju-baju ni.

Aienienka Peter said...

cntek la kain2 tuh~ berkenan di hati kalo la price dia xde cekik darah student. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...