expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25 February 2016

Birthday

Hari ni birthday si Medina Zhufairah.(24hb Februari 2016 aku taip entry ni tak sedar dah pukul 12. Dah masuk 25hb Feb dah.. haha !) 2 hari lepas Amir Muhsin.

Dua-dua ni anak buah aku. Belah Mie.

Medina Zhufairah tu adik kepada Sarah Zhufairah a.k.a suchan





Alhamdulilah dah setahun dah dia. Tadi skype. Kekonon aku nak nyanyi la happy birthday kat dia. Sekali kakak dia merajuk. Siap ayat 'tak nak kawan' sebab ummi ngah dia nak nyanyi kat adik. Hurm.. yea lah.. awak 4 tahun sorang-sorang kan. Sempat jadi kakak sekejap je dulu.. tu yang manja sekarang. Maunya tak manja, sebelum ni semua tertumpu kat dia. Sekarang, orang nak manja kan adik la pulak.. dia majuk. Sabar je la. Sementara nak biasakan diri yea kakak. ( if one day kakak dah besar, kakak dah pandai baca blog ummi..)

Happy Birthday jugak buat Amir Muhsin a.k.a adimir.



Budak manja, suka senyum, badan sado, putih melepak.

Amir ni tua 2 hari ja dengan Medina. So, seronok la. Kalau nak celebrate senang. Kalau jumpa tu.. boleh celebrate sekali. jimat kos dan meriah la majlis tu.

Tak gitu?

Happy Birthday, anak-anak ummi.











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...