expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

03 February 2016

inspired BELLA AMMARA

Ade tak antara korang suka sangat dengan dengan baju-baju dari Bella Ammara?

Tapi...

Biasa la kan, citarasa manusia tak sama. Tak suka pulak dengan design. Tapi bekenan dengan warna kain dia.

Macam mana nak buat?

Meh sini, aku tolong.



Suka yang ini ke, suka yang bawah ni?




Atau suka semuaaa sekali? HAHA !

2-2 jenis kain ni bidang 60".
Sekarang ada harga promo.
RM18 Semeter.

Bekenan tak? Boleh terus pm aku.

+6012 415 7127 Shela

Tak pon, Like je page Cotton Varniella kat sebelah ni. Banyaakkk lagi warna menarik nak pilih.

Semoga bertabah. Kihkihkih !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...