expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

02 March 2016

Inspired MINAZ

Pernah dengar tak nama Minaz ni?
Kalau korang spesis suka stalk retis atau blogger kat instagram, mesti perasan, ada yang pakai baju dari Minaz ni. Lawaa kain dia..





Bila dah tengok gambar, mesti macam..

"Haaa... pernah tengokk!"

Kalau korang jenis suka baju yang dibuat mengikut ukuran badan sendiri, suka nak design sendiri baju..

Boleh la beli kain. Lepas tu design lah mengikut citarasa sendiri. Ikut saiz sendiri.

Tapi, kain yang aku jual ni bukan lah 100% sama dengan minaz. Menyerupai lah senang cita. Kualiti tak sama. Dalam 90% tu sama lah.

Kat aku, ada 2 warna. Boleh pilih mana 1 yang nak. Krim atau purple. Bidang 60 kain ni. Nak beli 10 meter terus pon boleh. Maybe dok plan nak sedondon dengan anak, kan? Memang boleh sangatttt!!





1 meter RM20 exc pos.

Kalau berminat, boleh terus whatsapp aku +6012 415 7127 atau, boleh ke FB page Cotton Varniella kat sidebar tu..


Ok, bye ! :)

2 comments:

nuraien_e0ne said...

hi sis. area mana sis ya.. available lgi tk

nuraien_e0ne said...

hi sis. area mana sis ya.. available lgi tk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...