expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25 May 2016

Instagram.

Ceyy.. macam retis pulak kan.. ig kena hack. Ntah hape ntah.. ig aku tu murah je kot..

lepas aku post kat fb cakap ig aku kena hack, ramai tanya

'macam mana boleh jadi?'

Ntah la. Aku sendiri tak tau nak jawab. Maybe jugak, kena selalu tukar password atau kena add no telefon kat situ. Aku tak pernah tuka password aku. Lepas tu aku tak letak pon no telepon kat situ. No telepon tu macam penting jugak la bila jadi kes macam aku. Die nak buat confirmation boleh melalui hp. Aku tak letak no telefon kat situ. Aku letak no telefon kat ig berniaga aku....

Ada 1 ig terr create.

@abdrohmanshela

Aku lupa nak printscreen. Maaf. Aku baru delete ig tu sebenarnya. Kihkih!

Ig tu terrr create bila banyak tangan nak menolong. Tu budak opis aku punya kerja. Aku tau ada notification kat kan? Sebab budak opis aku tu sign in with FB. Terus create la jawabnyer..

Aku mintak tolong adik aku. Adik aku pon dah cuba sehabis baik. Dan aku pon dah email instagram mengatakan akaun aku kena hack dah. Sekarang ni.. memang aku redha ja la. Tak tau nak cakap apa.

Sebab pikir, aku ni manusia biasa pon sedih ig kena hack. Macam mana la retiss tu yang kena hack. Follower berjuta..

Gambar2 dalam tu.. memang sayangg sangat. Tapi nak buat macam mana? Bukan ku pinta ini terjadi... sedeyyy tau takkk!

Ada gambar dalam tu yang aku masih simpan dalam lappy. Moga2 jangan lappy pulak virus. Lagi sedeyyyy hakakkk.. lepas ni rasanya, nak buat album hardcopy lah. kembali ke zaman gambar cuci. Haha! Agaknya.. berapa tebal la album aku tu?? Hakhak!

Buat masa sekarang, aku uplod gambar kat we chat.. kat fb je. Ig aku takde. Ig berniaga je ade. Kalau nak tengok ig kawan2 aku guna ig Cotton Varniella je. Jangan tekejut pulakkk!

Belum tergerak hati nak ada ig baru. Kecewaaaa sangat.

Korang, kalau aku follow guna Cottn Varniella tu.. approve je la..



K, aku janji, aku tak komen "Visit my ig" kat ig korang k? Hihi !


Ok, byeee ! :)

1 comment:

Adda Aziz said...

perghh shela...ig kena hack!hihihi
mmg sedih woo sbb dulu penah kena, tapi blog la..follower beratus gak..sekarang nak dapat 100 pun xdo dah!hahaha..redha ya..moga tabah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...