expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23 May 2016

Tolong report IG ni !

ig aku kena hack kan...

Hari ni kawan aku sent print screen ig aku tu.



Agak biadap jugak ayat dia kat kat situ...

Kalau ikutkan sayang.. aku memang sayang ig aku tu. Bukan sebab follower. Tapi sebab gambar-gambar kat situ, memang ada kenangan yang manis untuk dikenang. Dengan location disetiap gambar. Ada orang, mesti macam cakap..

"alahh gambar je pon..."

Alah gambar je pon ke ape.. aku tetap sayang. Aku uplod gambar dalam tu bersebab. Selalunya sekali dengan location.. tak pon, ada gambar yang aku dah delete dari simpanan. Aku harapkan gambar yang aku uplod ja...

Tak pa.... aku redha.. mesti ada hikmah disebalik kejadian..

Dengan ini, aku minta jasa baik korang..

TOLONG REPORT akaun instagram ni.

Tak pa. Biar hapus terus. Dari dia letak caption yang bukan-bukan..

Naseb baik lah aku tak banyak gambar selfie. Naseb baik jugak gambar profil tu gambar dengan somi. baru betul, susah senang bersama.. haha !

TOLONG , ya... report ig ni. Biar terhalus. Dan tak wujud lagi.

Aku pon tak tau aku nak ada akaun ig lagi ke tak. Rasa kecewa.. tengok lah dulu macam mana....


Jangan lupa eh...

REPORT !

TQ korang ! :'(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...